Blues on the River is al sinds 1998 een jaarlijks terugkerend bluesspektakel op de Maas in Rotterdam. In ons eerste jaar vierden we een bluesfeestje op een bootje met 270 gasten aan boord drie bands. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een ‘”bekend’ festival in Nederland voor bezoekers van alles leeftijden. Ook de Blues bands weten ons feestje zeer te waarderen. De laatste jaren hebben wij vier bands aan boord en varen we met zo’n 500 tot 600 gasten per avond op de wateren in en rond Rotterdam. Ons festival vind altijd plaats rond eind Mei of begin Juni. De voorverkoop van de kaarten start altijd op 2 januari. Uit een groot aanbod van bands, selecteren wij ieder jaar vier bands met verschillende ‘blues’ speelstijlen zodat er voor een ieder wat wils is aan boord.
Wij hopen u een keer bij ons te mogen ontvangen aan boord.

Kleine waarschuwing……..Als u één keer heeft meegevaren, bent u zoals vele anderen verkocht !!

Verdere informatie via: http://stichtingbluesontheriver.com/


De volgende afvaarten zijn op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018.

mmv:

Band 1: DETONICS

Band 2: SLAPBACK JOHNNY

Band 3: LITTLE BOOGIE BOY

Band 4: THE FRENCH BLUES EXPLOSION